De trekking van de winnaar van onze Facebookactie van Wijnkoperij Bulthuis
foto 1 facebookactie
Net als bij de loting van Champions league, WK-kwalificatie of de postcode loterij is er altijd een onafhankelijk persoon die de loting verricht. Zo ook bij onze Facebookactie. Voor de mensen die ons nog niet kennen. De persoon links op de foto is notaris Sam (zeer getalenteerd verloting begeleider). De persoon rechts is Sander van Wijnkoperij Bulthuis.
foto 2 facebookactie
Onder toeziend oog van notaris Sam wordt het vat met daarin de namen van al onze likes van onze Facebook pagina geopend. De spanning is om te snijden. Wie zal de gelukkige worden…..
foto 3 facebookactie
Maar wat is dat er zit iemand in het vat. “Stond dit wel in het draaiboek”, vraagt Sander aan notaris Sam. Sam begint een beetje te stotteren en begrijp het ook in eerste instantie niet. Wie is deze persoon?
foto 4 facebookactie
“Dit is mijn assistent kandidaat-notaris Mees”, zegt notaris Sam. “Die helpt mij altijd met verlotingen”, legt notaris Sam uit. “Enfin en wat staat er nu te gebeuren”, vraagt Sander? Notaris Sam legt het protocol uit; Mees pakt een brief je uit het vat en daarop staat de winnaar vermeld.
foto 5 facebookactie
Kandidaat-notaris Mees duikt in het vat en haalt er een brief je uit. Nou Mees wie is het geworden? Notaris Sam kucht even en zegt: “Daar ben ik weer voor”. Mees geeft het briefje aan Sam. De winnaar is………………………………

Renate Mulder-Prins uit Meppel

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd