Foto Sanders Wijnclub

Sanders wijnclub

Als deelnemer ontvangt u viermaal per jaar een proefpakket met 6 wijnen. In het proefpakket wordt per wijn informatie gegeven over:
– de gebruikte druivenrassen;
– de wijnmaker en het wijngebied;
Daarnaast ontvangt u per wijn een proefnotitie en doen wij een suggesties voor een passende wijnspijs beleving. Mochten de wijnen uit het proefpakket u goed bevallen, kunt u deze als deelnemer aan Sanders Wijnclub met 10% korting de wijnen nabestellen.

Bent u geïnteresseerd?
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wijnkoperijbulthuis.nl met vermelding van uw naam, adres, pc+woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw aanmelding.

Cadeau
Het is ook mogelijk Sander’s Wijnclub eenmalig  cadeau te geven. U krijgt dan één keer een pakket aangeleverd (voor dit seizoen het proefpakket feestelijke winterwijnen zijn de kosten € 65,00 + eventuele verzendkosten).

Voorwaarden
Deelnemer is minimaal 18 jaar oud – De deelname wordt voor minimaal één jaar aangegaan tot wederopzegging – Het opzeggen kan per email aan ons kenbaar worden gemaakt – In de omgeving Meppel en Hoogeveen (circa 25 km) wordt de wijn gratis thuis bezorgd – Daarbuiten berekenen wij per zending een bijdrage in de verzendkosten van € 8,75* – De levering vindt plaats viermaal per jaar: maart, juni, september, december – Wanneer u niet thuis bent, wordt uw bestelling bij uw buren afgeleverd – Inhoud proefpakket is minimaal zes flessen – De kosten van het proefpakket zijn nooit meer dan € 65,00 per pakket – Genoemde prijzen zijn per levering – Verschuldigde bedragen zijn in euro’s en inclusief BTW – Korting geldt alleen op de wijnen uit het proefpakket vanaf zes flessen en zolang de voorraad strekt – Verschuldigde bedragen zijn onder voorbehoud van tussentijdse belasting- cq accijnsaanpassingen en drukfouten.

*Voor levering buiten Nederland en de waddeneilanden gelden aangepaste tarieven.

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd