Inloopmiddag voorjaarswijnen

Op zondag 30 april organiseren wij onze inloopmiddag voorjaarswijnen. Tijdens de inloopmiddag willen we u kennis laten maken met onze heerlijke voorjaarswijnen. Op de proeftafel staan o.a. verrassende witte wijnen uit Spanje, Portugal, Italië en Oostenrijk. Daarnaast mogen onze rosé en mousserende wijnen niet ontbreken. Ook aan de liefhebber van rode wijn hebben wij gedacht. Kortom genoeg reden om 30 april langs te komen op onze inloopmiddag voorjaarswijnen.

De inloopmiddag voorjaarswijnen wordt op zondag 30 april 2017 gehouden tussen 14:00 en 18:00 uur. Bij de wijnen hebben we ook enkele bijpassende hapjes. Mocht u geïnteresseerd zijn, klik hier om u aan te melden of mail naar info@wijnkoperijbulthuis.nl of bel 06-13093770.

Neem gerust uw buren, familie en vrienden mee. “Hoe meer zielen hoe meer vreugde”.

Datum: zo 30 april 2017
Proeflocatie: Steenbergen 5 te Zuidwolde
Aanvang: 14:00 – 18:00 uur

Proefpakket lente wijnen

Nu voor slechts € 45,00*  normaal € 49,80

Speciaal voor de lente hebben we een aantal heerlijke voorjaarswijnen voor u geselecteerd. Opwekkende en vol fruitige witte wijnen uit Frankrijk en Italië. Maar ook rood mag in het voorjaar niet ontbreken. Daarom mooi sappig, elegant rood uit Spanje en zeer verleidelijk rood uit Italië. Voor meer informatie klik hier.

* Zolang de voorraad strekt en exclusief verzendkosten (m.u.v. omgeving Hoogeveen en Meppel daar bezorgen wij gratis).

Bestel hier uw proefpakket

Tijdens Outdoor Zuidwolde “culinair hippique” kunt u voor een heerlijk glas wijn bij ons in de wijnbar terecht. Op de wijnkaart staat een mooie selectie wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. De wijnen zijn per glas te bestellen eventueel in combinatie met een borrelplankje met kaas en worst.   Ben u nieuwsgierig geworden welke wijnen we op de kaart hebben staan, kom dan langs bij onze wijnbar op Outdoor Zuidwolde culinair hippique.

Like ons op facebook en volg onze wijnbar blog https://www.facebook.com/wijnkoperijbulthuis/?ref=aymt_homepage_panel


Wijnkoperij Bulthuis petanque toernooi

Voor de derde keer organiseren wij met veel plezier het Wijnkoperij Bulthuis petanque toernooi. Net als de voorgaande jaren kunt u naast een sportief potje petanque ook heerlijk genieten van mooie wijnen en hapjes/gerechtjes. De winnaar van het toernooi ontvangt een proefpakket met zomerse wijnen.

Datum: zo 11 juni 2017
Aanvang: 14:00 tot 18:00 uur
Locatie: Steenbergen 5 Zuidwolde
Kosten: € 12,50 p.p.

Nieuw in ons assortiment, heerlijke Portugese wijnen

Tijdens onze Portugese wijnavond hebben we een aantal nieuwe wijnen gepresenteerd. Gezien de positieve reacties tijdens de proeverij, willen wij onze nieuwe aanwinsten graag aan u voorstellen. Van het wijnhuis Bacalhão is de JP serie toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast hebben wij ons assortiment verrijkt met een heerlijke frisfruitige Vinho Verde van het wijnhuis Casa Agricola de Compostela . Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe Portugese wijnen? Voor meer informatie klik hier.

Bestel hier uw Portugese wijn

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd