Aan het begin van het jaar hebben we diverse nieuwe wijnen geproefd waarbij we de lentezon al voelden in het glas. Om het begin van de lente te vieren hebben we een mooi proefpakket samengesteld met frisse en fruitige wijnen.

Het proefpakket bevat een mix van wit en rood. Het proefpakket ‘Lentewijnen’, is vanwege de samenstelling, ook een ideaal cadeau voor een wijnliefhebber. In het proefpakket ‘Lentewijnen’ is van elke wijn één fles aanwezig.
Proefpakket lentewijnenb

Speciale prijs € 50,00 (direct bestellen? klik hier)


Cuvee Plaisir Blanc igp 'Saint Guilhem Le Desert'
Mas L’Oncle – Cuvee Plaisir Blanc igp
€ 12,95 per fles 
(direct bestellen of meer informatie? klik hier)
Elegante, droge witte wijn van een eigenzinnige compositie van de vier druivensoorten. Dat levert een aromatisch glas wit op, geurig en open, met mooi wit fruit, peer, citrus, acacia, vlierbloemen, stuivend en verleidelijk. De smaak is sappig, zacht en aantrekkelijk met rijpe peer en citrus, opwekkende zuren en een milde finale.


Chateau Val Joanis - tradition blanc
Chateau Val Joanis – Tradition Blanc
€ 8,95 per fles (direct bestellen of meer informatie? klik hier)
Een levendige frisse droge wijn, met in de geur bloemige aroma’s en indrukken van gele appel, peer en meloen. De smaak is aangenaam droog met veel fris fruit en een prettige frisheid. In de afdronk is een lichte kruidigheid aanwezig.


Viña Barredero d.o.
Contreras Ruiz – Viña Barredero d.o.
€ 9,75 per fles (direct bestellen of meer informatie? klik hier)
Een bijzondere klassieke droge witte wijn met in de geur aromatisch fijn wit fruit, appel, grapefruit en voorjaarsbloemen. De smaak is vol en weelderig, karaktervol en mooi droog met een vleugje banaan en anijs. Deze wijn heeft zeer aangename fijne zuren en een fijne ziltigheid.


Blanc de Cabernet 'Clos de Corten' fles
Acorex – Blanc de Cabernet ‘Clos de Corten’
€ 8,60 per fles  (direct bestellen of meer informatie? klik hier)
Zeer aromatische wijn met stuivende opwekkende aroma’s van perzik, meloen, gele pruimen, nectarines en peer. De smaak is krachtig, dik, vol van smaak met goede zuren en bitters en een bijzondere lengte.


villarosa_bianco (2)
Pico Maccario – Villa della Rosa Piemonte Bianco
€ 6,95 per fles (direct bestellen of meer informatie? klik hier)

Een intens, frisse bleek gele witte wijn met subtiele aroma’s van exotisch fruit en bloemige indrukken. De smaak is subtiel, mooi in balans met frisse zuren en een aromatisch afdronk.


Fattoria di Basciano Chianti Rufina
Basciano – Chianti Ruffina
€ 8.95 per fles (direct bestellen of meer informatie? klik hier)

Fruitige Chianti Rufina met geconcentreerde geur van donkerrood fruit (zwarte bes, kersen), viooltjes en vleugje cederhout. De smaak is in balans met veel fruit (braam, framboos, zwarte bes) en soepele zachte tannines en een klein zuurtje.

 

 

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd