Wijnkoperij Bulthuis is een lang gekoesterde wens van ons (José en Sander), die nu in vervulling is gegaan. Tijdens meerdere vakanties in diverse Europese wijnlanden, begon de liefde voor wijn te groeien. Wij hebben tijdens een vakantie al eens overwogen om wijnboer in Nederland te worden. Al snel liepen we tegen de beperkte mogelijkheden van ons klimaat aan. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, willen wij toch meer gaan doen met onze wijnpassie. Dit heeft ons doen besluiten om Wijnkoperij Bulthuis het licht te laten zien.

In 2012 heeft Sander de wijncursus SWEN2 gevolgd en is in het voorjaar van 2013 met vlag en wimpel geslaagd. Vanaf die tijd gaat Sander door het leven als een trotse gediplomeerde wijndrinker. De opleiding tot vinoloog staat nu nog op het programma.

Wijnkoperij Bulthuis wil het plezier dat wij beleven aan wijn, delen met anderen. Het gaat om de beleving van het drinken van een goed glas wijn. Ons motto is daarom “Genieten met een hoofdletter G”.

In de tijd van internet willen wij u juist via persoonlijke proeverijen kennis laten maken met onze speciaal geselecteerde wijnen.

Naast de wijnen is koken een grote hobby van Sander. Een goede maaltijd verdient een mooi glas wijn. Bij ons aan huis wordt dan ook met regelmaat van de k(l)ok gekookt voor familie & vrienden. De gerechten worden omlijst met zorg uitgezochte wijnen uit ons assortiment.

Kortom:
“Ga ook Genieten met de hoofdletter G en laat u eens gastronomisch verrassen door
Wijnkoperij Bulthuis”.

Wij

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd

- -