Cantine Pirovano

Cantine Pirovano is een bedrijf dat zich na de oprichting in 1910 heeft gespecialiseerd als bottelaar van lokaal geproduceerde, typerende wijnen uit een aantal Italiaanse wijnregio’s, zoals bijvoorbeeld Verdicchio dei Castelli de Jesi, Montepulciano d’Abruzzo en Vermentino uit Sardinië.

Technisch is het bedrijf zeer goed uitgerust, met een eigen laboratorium en een bottellijn met een capaciteit van 120.000 liter per dag, maar boven alles staat de uitgesproken wens om goede wijnen vanuit heel Italië aan te bieden. Het hele bedrijf staat in het teken van die gedachte, hetgeen zich bijvoorbeeld vertaalt in een smetteloos schone productieruimte – een situatie die je lang niet overal aantreft!

De wijnen zijn afkomstig uit Veneto, Sicilia, Sardegna, Marche, Campania en Salento, maar worden in Calco gebotteld en opgeslagen. Bijkomend voordeel is dat wijnen vanuit zeer afgelegen zuidelijke gebieden gegroepeerd klaar staan voor transport in het industriële noorden. Daardoor kan enorm worden bespaard op transportkosten en blijven de prijzen zeer scherp.

www.vinicantinepirovano.com

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd

- -