Het derde Wijnkoperij Bulthuis petanque toernooi is alweer achter de rug. We kijken terug op een zeer geslaagde zondagmiddag, met gezellige mensen, lekkere wijnen en prachtig weer op één van de mooiste locaties van Zuidwolde. Naast het gooien van een balletje petanque stonden er 21 Europese wijnen op de wijnbar om te worden geproefd. Van biologische mousserende wijn (uit de Franse Elzas en het Spaanse La Mancha), zomers wit (waaronder Grüner Veltliner uit Oostenrijk en Vinho Verde uit Portugal) tot heerlijke rosé uit het zonnige zuiden van Frankrijk en Portugal konden worden geproefd. Ook de liefhebbers van rood kwamen helemaal aan hun trekken.
foto van Wijnkoperij Bulthuis.

Aan de toekomstige wijnliefhebber was ook gedacht. Deze konden zich uitleven op het springkussen. Kortom een heerlijk middagje wijnproeven met bijpassende hapjes.

Aan het einde van de dag werd de winnaar van het toernooi bekend gemaakt. Sommigen dachten dit is doorgestoken kaart, maar Wil Bulthuis was toch echt de winnaar. Het hele toernooi ongeslagen.

Gezien de positieve reacties en de leuke dag die we hebben beleefd, hebben we nu al besloten dit ook in 2018 weer te organiseren. Dus houdt onze website en Facebook in de gaten voor onze acties en proeverijen.


Als slot willen we alle aanwezigen bedanken voor de gezellige middag en in het bijzonder onze familie voor de hand- en spandiensten en het beschikbaar stellen van deze unieke locatie. Daarnaast willen we Het huis met de Duivengaten, Kaasboetiek De Waag en Keurslager Bergerslag weer bedanken voor de lekkere hapjes.

Tot volgend jaar José en Sander

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd

- -